PROZORI ALUMINIJUM DRVO

KLASIK

Prozori aluminijum drvo se izrađuju od Al-profila sa termo prekidom koji su konstruktivni deo stolarije, i drvenih profila sa unutrašnje strane prozora.

Okov za otvaranje imaju mogućnost podešavanja  krila u svim pravcima tako da sve funkciioniše sa lakoćom i zatvaranjem krila u više tačaka. Dihtung gume na Al-profilima su EPDM kvaliteta, proizvođača ’’PRODUKTA’’.

Površinska zaštita plastifikacija Al-profila može bit boja u Ral-u ili plastifikacija u teksturi drveta.

Drveni elementi sa unutrašnje strane su od kvalitetnog masiva tvrdog drveta – hrasta ili jasena. Drveni profili po obradi i spajanju boje se i lakiraju sa svih strana.

PROZORI ALUMINIJUM DRVO KLASIK

PREMIUM KVALITET

Aluminijumski profili renomiranog Grčkog proizvođača ELVIAL. Svojim osobinama, aluminijumska stolarija zadovoljava visoke standarde današnjeg tržišta za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje. Aluminijumski profili svojom čvrstoćom osiguravaju statičku stabilnost ugrađenih elemenata, izuzetno su lagani i samim tim je osiguran i dug vek ugrađenog elementa.

PROZORI ALUMINIJUM DRVO

PREMIUM

Spajanje ramova od drveta sa Al-ramovima vrši se presovanjem na Al-pera profila, pomoću lepka na bazi poliuretana ,ili kačenjem bez lepka sa pvc odstojnicima.

Lajsne stakla šafe se za Al-profil tako da je isključena mogućnost iskakanja lajsni, a samim tim i stakla iz ležišta. Svi šafovi su pokriveni  dihtung-gumom sa unutrašnje strane stakla.

Dihtung-guma falca krila sa unutrašnje strane je nemačkog proizvođača DEVENTER.

PROZORI ALUMINIJUM DRVO PREMIUM

ZAVRŠNA OBRADA

Aluminijum – drvo Stolarija radionice “Bojović” se odlikuje izuzetnim kvalitetom. Posebnu pažnju posvećujemo završnoj obradi i dugotrajnoj zaštiti od uticaja sredine gde prozore ugrađujemo .

Boja drvenih profila je po izboru u velikom broju dekora.

Svi proizvodi su kompletno finalizovani u radionici, transportuju i ugrađuju se na objekat, nakon svih grubih radova, suvom montažom i šafljenjem u prethodno ugradene slepe stokove