ULAZNA VRATA - DRVO

Za izradu ulaznih vrata od drvenog masiva koristimo drvo jele, smreke, bora, hrasta, jasena.

Okvir ulaznih vrata  je od lameliranog drvenog  masiva  preseka  68/83 mm. Krilo ulaznih vrata je od lameliranig drvenog masiva  debljine 68mm.

Krila ulaznih vrata radimo u više modela: krilo ravno  debljine 68 mm ,  krilo sa okvirom 68/160 mm sa ravnom ispunom u sredini  54 mm, krilo sa okvirom 68/160 mm sa podelom u sredini i ispunom  termostaklom.

ULAZNA VRATA DRVO

DODATNA OPREMA

Svi modeli ulaznih vrata opremljeni  su sigurnosnom bravom i zatvaranjem na pet mesta, 3D  šarkama i ukrasnim rozetnama. Kvakom HOPPE  sigurnosnom. Prag vrata je od aluminijumskog  eloksiranog  profila sa termoprekidom. Dihtovanje između krila i okvira je  trostruko sa DEVENTER dihtunzima.

ULAZNA VRATA AL - DRVO

Vrata se izrađuju od Al-profila sa termo prekidom koji su konstruktivni deo stolarije, i drvenih profila sa unutrašnje strane vrata.

Drveni elementi sa unutrašnje strane su od kvalitetnog masiva tvrdog drveta, hrasta ili jasena. Drveni profili po obradi i spajanju boje se  i lakiraju sa svih strana . Spajanje ramova od drveta sa Al-ramovima vrši se presovanjem na Al-pera profila, pomoću lepka na bazi poliuretana ,ili kačenjem bez lepka sa pvc odstojnicima.

Lajsne stakla šafe se za Al-profil tako da je isključena mogućnost iskakanja lajsni, a samim tim i stakla iz ležišta. Svi šafovi su pokriveni  dihtung-gumom sa unutrašnje strane stakla .

ULAZNA VRATA AL - DRVO

ZAVRŠNA OBRADA

Posebna pažnju posvećujemo završnoj obradi i dugotrajnoj zaštiti od uticaja sredine gde vrata  ugrađujemo  . Zaštita vrata radi se sa sikkens  premazima  na vodenoj bazi u četiri sloja sa impregnacijom po ton karti.

ULAZNA VRATA ALUMINIUM

Vrata se izrađuju od Al-profila sa termo prekidom.

Standardno se ugrađuje sigurnosna brava AGB sa zatvaranjem po vertikali na pet mesta i šarka Dr:Hahn. Dihtung gume na Al-profilima su EPDM kvaliteta, proizvođača ’’PRODUKTA’’ .

Površinska zaštita plastifikacija Al-profila može bit boja u Ral-u ili plastifikacija u teksturi drveta.

Svi proizvodi su kompletno finalizovani u radionici, transportuju i ugrađuju se na objekat, nakon svih grubih radova, suvom montažom i šafljenjem u prethodno ugradene slepe stokove .

ULAZNA VRATA ALUMINIJUM